Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
σε Διαμέρισμα

Ζείτε σε πολυκατοικία και θέλετε να επωφεληθείτε από την ασύγκριτη οικονομία που προσφέρει το φυσικό αέριο; Τότε προχωρήστε άμεσα σε εγκατάσταση φυσικού αερίου στο διαμέρισμά σας.

εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα από την Gashellas

Όταν ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος επιθυμεί να συνδεθεί αυτόνομα στο δίκτυο φυσικού αερίου, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που απαιτείται είναι η τοποθέτηση ενός ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου στο χώρο του. Ο ατομικός λέβητας έχει πολύ μικρές διαστάσεις και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ημιυπαίθριο χώρο (π.χ. μπαλκόνι) ή στο εσωτερικό του διαμερίσματος (π.χ. αποθήκη ή κουζίνα).

Η σύνδεση με το φυσικό αέριο γίνεται με εξωτερική σωλήνωση που ξεκινά από τον μετρητή φυσικού αερίου και καταλήγει στον εγκατεστημένο λέβητα. Οι δυνατότητες που προσφέρει στο σπίτι σας είναι πολλές, αφού συνδέεται με το δίκτυο σωληνώσεων του καλοριφέρ (θέρμανση), το ζεστό νερό χρήσης (μπάνιο, κουζίνα), τις ηλεκτρικές συσκευές (μαγείρεμα) αλλά και το τζάκι σας. Επιπλέον, το φυσικό αέριο μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο σωληνώσεων, όταν αυτό υπάρχει ήδη (αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο), ή να δημιουργηθεί νέο δίκτυο, παρακάμπτοντας το παλαιό

Ζητήστε προσφορά
για μελέτη, σύνδεση και εγκατάσταση
Φυσικού Αερίου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να  σχεδιάσουμε μαζί τον πιο ευέλικτο και οικονομικό τρόπο σύνδεσης σας στο φυσικό αέριο κι επωφεληθείτε από το ανταγωνιστικό κόστος εγκατάστασης, με  ευέλικτο πλάνο πληρωμής και προσφορές.

Η σύνδεση με το φυσικό αέριο έχει πολλά οφέλη για τον καταναλωτή,

  • Oικονομία ( έως 40% σε σχέση με το πετρέλαιο),
  • Aσφάλεια,
  • Aυτονομία,
  • Eύκολη εγκατάσταση,
  • Mηνιαία πληρωμή κ.α.
εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα από την Gashellas