Η GasHellas προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και για το λόγο αυτό επιλέγει να συνεργαστεί με τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο του φυσικού αερίου.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις, όπως επίσης και οι επιτοίχιοι λέβητες φυσικού αερίου που προτείνουμε στους καταναλωτές, διακρίνονται για την τεχνολογία και την αντοχή τους στο χρόνο.

Η Buderus ιδρύθηκε το 1731 και αποκτήθηκε από τον όμιλο Bosch το 2003. Η Buderus είναι παραδοσιακά γνωστή για τους επιδαπέδιους χυτοσιδηρούς λέβητες. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, η Buderus βρέθηκε στην κορυφή της τεχνολογίας λεβήτων συμπύκνωσης αερίου και συγκαταλέγεται στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στον τομέα της θέρμανσης.

Οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης Buderus Logamax διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την αθόρυβη λειτουργία τους. Η ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων καλύπτει κάθε θερμική ανάγκη, από ένα διαμέρισμα ή μονοκατοικία έως και εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής από πολλές διαφορετικές λύσεις, πάντα με την αξιοπιστία και το κύρος που εγγυάται το όνομα Buderus.

H Immergas ειδικεύεται στην παραγωγή επίτοιχων και επιδαπέδιων μονάδων αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Ιδρύθηκε το 1964 στο Brescello της Βόρειας Ιταλίας και έκτοτε είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Ιταλικής αγοράς. 

Η Immergas καλύπτει όλο το στάδιο της παραγωγής της, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, με το Πιστοποιητικό Ποιότητας UNI ΕΝ ISO 9001:2008. Η συνεχής εκπαίδευση των μηχανικών και τεχνικών, ο προσανατολισμός στις ανάγκες του πελάτη και η δέσμευση για συνεχή υποστήριξη των προϊόντων της, είναι μερικές αξίες που εκφράζουν το όραμα της Immergas για βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος.
Αυτές οι αξίες εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα στην τελική αξιολόγηση και ανάθεση του έργου του Ολυμπιακού χωριού «Αθήνα 2004» στην Immergas, το πρώτο μεγάλο έργο στην χώρα για την εταιρεία, και από τότε και σε πολλά ακόμη ιδιωτικά έργα.

Έχουν περάσει περισσότερα από 140 χρόνια από τότε που ο Johann Vaillant ίδρυσε την επιχείρηση εγκατάστασης master-craftsman σε ένα μικρό σπίτι στο Remscheid/Γερμανία. Αυτό που ξεκίνησε το 1874 είναι τώρα μια εταιρεία με περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους και ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος βιώσιμων και υπεύθυνων λύσεων συστημάτων και υπηρεσιών για θέρμανση ψύξης και ζεστού νερού. Με τους λέβητες αερίου της Vaillant απολαμβάνετε μέγιστη εξοικονόμηση και απόλυτη άνεση.

Η κατασκευάστρια εταιρεία INTERGAS, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λεβήτων στην Ολλανδία. Διαθέτει το δικό της τμήμα έρευνας , ανάπτυξης και παραγωγής, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις της υψηλότερης ποιότητας. Με τη σχεδίαση του “εναλλάκτη θερμότητας διπλής απόδοσης” και την προσθήκης του στα μοντέλα ατομικών μονάδων θέρμανσης,  η Intergas διασφάλισε τη μείωση των απωλειών, καλύτερη μετάδοση της θερμότητας και υψηλότερη απόδοση του λέβητα με τεχνολογία συμπύκνωσης των καυσαερίων τόσο στην θέρμανση όσο και στα ζεστά νερά χρήσης για μέγιστη οικονομία στο καύσιμο.
Ταυτόχρονα, με την απουσία τρίοδης βάνας και δευτερευόντως πλακοειδή εναλλάκτη, επιτυγχάνει τη μακροχρόνια λειτουργία του λέβητα χωρίς προβλήματα και βλάβες.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1684 και αποτελεί πλέον μέλος του Ομίλου BDR Thermea, ενός κορυφαίου κατασκευαστή και διανομέα έξυπνων λύσεων, συστημάτων και υπηρεσιών θέρμανσης και ψύξης.

Χάρη στην τεχνογνωσία και  την τεχνολογική υπεροχή της, η μάρκα παρέχει αξιόπιστες λύσεις, με υψηλή ενεργειακή απόδοση, χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και κομψό σχεδιασμό. Η μάρκα De Dietrich είναι παρούσα σε περισσότερες από 50 χώρες. 

Η πλήρης γκάμα προϊόντων De Dietrich, η οποία αποτελείται από λέβητες, καυστήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου, θερμαντικά σώματα και boilers, εγγυάται την ικανοποίηση των πιο εξειδικευμένων και απαιτητικών αναγκών για θέρμανση. Οποιαδήποτε ανάγκη και αν προκύψει, είτε σε οικιακές εγκαταστάσεις, είτε σε βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους (π.χ. εστιατόρια, ξενοδοχεία, θερμοκήπια), τα προϊόντα De Dietrich παρέχουν την ιδανική λύση.

Η GasHellas, εδώ και 22 χρόνια βρίσκεται δίπλα σας με υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος της αγοράς. Προτεραιότητά μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας, με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Καλέστε μας (link) ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος (link) στην ιστοσελίδα μας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε τα προϊόντα που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο.