Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
σε Μονοκατοικία

Για ασύγκριτη οικονομία, έως 40%, στην μονοκατοικία σας, επιλέξτε σήμερα εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Η εξοικονόμηση χρημάτων στη θέρμανση έχει γίνει πρωταρχικός στόχος για όλους τους καταναλωτές τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά τις μεγάλες διακυμάνσεις στην τιμή του πετρελαίου. Για το λόγο αυτό όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν τη λύση του φυσικού αερίου. Τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου είναι πολλαπλά: οικονομία έως 40% σε σχέση με το πετρέλαιο, μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, εύκολη εγκατάσταση, ασφάλεια, μηνιαία πληρωμή κ.α.

Όταν δεν υπάρχει εγκατεστημένο δίκτυο σωληνώσεων θέρμανσης ή η οικία βρίσκεται σε κατασκευαστικό στάδιο, το δίκτυο εγκατάστασης φυσικού αερίου σχεδιάζεται από την αρχή. Όταν ωστόσο υπάρχει ήδη εγκατεστημένο δίκτυο, η διαδικασία αντικατάστασης του υπάρχοντος δικτύου θέρμανσης πετρελαίου με φυσικό αέριο είναι εξαιρετικά απλή. Ένας ατομικός λέβητας, με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου, τοποθετείται σε οποιοδήποτε ημιυπαίθριο χώρο (π.χ. μπαλκόνι) ή στο εσωτερικό του διαμερίσματος (π.χ. αποθήκη ή κουζίνα). Ο ατομικός λέβητας έχει πολύ μικρές διαστάσεις και μπορεί να συνδεθεί με το υπάρχον δίκτυο σωληνώσεων, εξοικονομώντας μεγάλο ποσό από το κόστος εγκατάστασης.

Ζητήστε προσφορά
για μελέτη, σύνδεση και εγκατάσταση
Φυσικού Αερίου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να  σχεδιάσουμε μαζί τον πιο ευέλικτο και οικονομικό τρόπο σύνδεσης σας στο φυσικό αέριο κι επωφεληθείτε από το ανταγωνιστικό κόστος εγκατάστασης, με  ευέλικτο πλάνο πληρωμής και προσφορές.

Η σύνδεση με το φυσικό αέριο γίνεται με εξωτερική σωλήνωση που ξεκινά από τον μετρητή φυσικού αερίου και καταλήγει στον εγκατεστημένο λέβητα. Οι δυνατότητες που προσφέρει στο σπίτι σας είναι πολλές, αφού συνδέεται με το δίκτυο σωληνώσεων του καλοριφέρ (θέρμανση), το ζεστό νερό χρήσης (μπάνιο, κουζίνα), τις ηλεκτρικές συσκευές (μαγείρεμα) αλλά και το τζάκι σας.