Κεντρική Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
σε Πολυκατοικία

Για ασύγκριτη οικονομία, έως 40%, στην μονοκατοικία σας, επιλέξτε σήμερα εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Η οικονομία στη θέρμανση αποτελεί σήμερα προτεραιότητα για όλους τους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές διαμερισμάτων. Όλο και περισσότερες πολυκατοικίες επιλέγουν να αντικαταστήσουν το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης πετρελαίου με εγκατάσταση φυσικού αερίου. Τα οφέλη από τη χρήση φυσικού αερίου είναι πολλαπλά: οικονομία έως 40% σε σχέση με το πετρέλαιο, μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, εύκολη εγκατάσταση, ασφάλεια, μηνιαία πληρωμή κ.α.

Η διαδικασία αντικατάστασης του υπάρχοντος δικτύου είναι εξαιρετικά απλή και γίνεται με δύο τρόπους.

  1. Ο καυστήρας πετρελαίου αντικαθίσταται από καυστήρα φυσικού αερίου, χωρίς απαραίτητα να απαιτείται και η αλλαγή του λέβητα.
  2. Αντικατάστηση παλαιού καυστήρα-λέβητα με νέας τεχνολογίας επίτοιχο λέβητα (φυσικού αερίου) συμπυκνωμάτων για μέγιστη οικονομία και απόδοση για κάθε διαμέρισμα

Ο μετρητής της παροχής φυσικού αερίου συνδέεται με τον καυστήρα κι έτσι χωρίς ουσιαστική παρέμβαση στο κτίριο, έχετε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά θέρμανση φυσικού αερίου σε κάθε διαμέρισμα.

Οι υπάρχουσες σωληνώσεις νερού της θέρμανσης, τα σώματα του καλοριφέρ ή οτιδήποτε άλλο από την εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης δεν χρειάζεται να αλλαχθούν και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μεγάλη οικονομία στην εγκατάσταση.

Ζητήστε προσφορά
για μελέτη, σύνδεση και εγκατάσταση
Φυσικού Αερίου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να  σχεδιάσουμε μαζί τον πιο ευέλικτο και οικονομικό τρόπο σύνδεσης σας στο φυσικό αέριο κι επωφεληθείτε από το ανταγωνιστικό κόστος εγκατάστασης, με  ευέλικτο πλάνο πληρωμής και προσφορές.

Στην περίπτωση ωστόσο που ένα ή περισσότερα διαμερίσματα επιθυμούν να αυτονομηθούν από την θέρμανση της πολυκατοικίας, τότε κι αυτό είναι εφικτό, με την τοποθέτηση αυτόνομου λέβητα φυσικού αερίου στον ιδιωτικό τους χώρο, εξωτερική σωλήνωση σύνδεσης και αποκοπή από το υπόλοιπο δίκτυο.