Εγκατάστηση Φυσικού αερίου σε διαμέρισμα

Ζείτε σε πολυκατοικία και θέλετε να επωφεληθείτε από την ασύγκριτη οικονομία που προσφέρει το φυσικό αέριο; Τότε προχωρήστε άμεσα σε εγκατάσταση φυσικού αερίου στο διαμέρισμά σας. 

Πως γίνεται η εγκατάσταση;

Όταν ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος επιθυμεί να συνδεθεί αυτόνομα στο δίκτυο φυσικού αερίου, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που απαιτείται είναι η τοποθέτηση ενός ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου στο χώρο του. Ο ατομικός λέβητας έχει πολύ μικρές διαστάσεις και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ημιυπαίθριο χώρο (π.χ. μπαλκόνι) ή στο εσωτερικό του διαμερίσματος (π.χ. αποθήκη ή κουζίνα).

Η σύνδεση με το φυσικό αέριο γίνεται με εξωτερική σωλήνωση που ξεκινά από τον μετρητή φυσικού αερίου και καταλήγει στον εγκατεστημένο λέβητα. Οι δυνατότητες που προσφέρει στο σπίτι σας είναι πολλές, αφού συνδέεται με το δίκτυο σωληνώσεων του καλοριφέρ (θέρμανση), το ζεστό νερό χρήσης (μπάνιο, κουζίνα), τις ηλεκτρικές συσκευές (μαγείρεμα) αλλά και το τζάκι σας. Επιπλέον, το φυσικό αέριο μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο σωληνώσεων, όταν αυτό υπάρχει ήδη (αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο), ή να δημιουργηθεί νέο δίκτυο, παρακάμπτοντας το παλαιό.

Πλεονεκτήματα της θέρμανσης με φυσικό αέριο

Οικονομία
Ασφάλεια
Αυτονομία
Μηνιαία πληρωμή

 

 

Μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα της θέρμανσής σας.

Ζητήστε μια προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να  σχεδιάσουμε μαζί τον πιο ευέλικτο και οικονομικό τρόπο σύνδεσης σας στο φυσικό αέριο κι επωφεληθείτε από το ανταγωνιστικό κόστος εγκατάστασης, με  ευέλικτο πλάνο πληρωμής και προσφορές.

Λύσεις βασισμένες στις ανάγκες σας

Γιατί να εμπιστευτώ
την GAS HELLAS

Εμπειρία

Η GasHellas, με 22 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της θέρμανσης, προσφέρει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, ασφάλεια και τεχνική υπεροχή, σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος στην τιμή εγκατάστασης, ευέλικτο πλάνο δόσεων και ειδικές προσφορές. Έχει αναλάβει μέχρι σήμερα πληθώρα εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, τις οποίες ολοκλήρωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Πιστοποιήσεις

Είμαστε Πιστοποιημένος Συνεργάτης της ΕΔΑ  Αττικής (Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής), αφού σε όλες τις εφαρμογές που αναλαμβάνουμε τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα και χρησιμοποιούνται οι πιο σύγχρονες τεχνικές εγκατάστασης που επιβάλλονται από αυτή .

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Η ομάδα Συνεργατών της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους διπλωματούχους Μηχανικούς, οι οποίοι προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη σύνδεση της οικίας ή της επιχείρησής σας με το φυσικό αέριο. Η εταιρεία μας δημιουργεί εξειδικευμένη προσφορά και μελέτη για κάθε χώρο, αλλά  επίσης, αναλαμβάνει τη σύνταξη του ειδικού φακέλου σύνδεσης προς την ΕΔΑ, τη διεκπεραίωσή του και την υποβολή της αντίστοιχης τεχνικής έκθεσης, εκμηδενίζοντας το χρόνο και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλετε για να συνδεθείτε στο δίκτυο του φυσικού αερίου.

Ποιότητα Υλικών

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις, όπως επίσης και οι επιτοίχιοι λέβητες φυσικού αερίου που προτείνουμε στους καταναλωτές, διακρίνονται για την τεχνολογία και την αντοχή τους στο χρόνο. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε μόνο με τους μεγαλύτερους Οίκους του εξωτερικού (Buderus, Immergas, Vaillant, Intergas, De Dietrich).